dimarts, 17 de juny del 2008

Montserrat!

Totes les fotos a l'album de pioners!

Punt 1 – Km. 0 – 16:50 del dissabte
. Hem arribat a l’estació de Sant Vicenç del Castellet. Sortim direcció GR – 4 cap a Montserrat. Es veu la Montserrat molt lluny. Ens endinsem en un polígon industrial i més tard a una muntanya sense gaire vegetació.

Punt 2 – Km. 5 – 18:30 del dissabte. Parem a berenar ara estem a un camp enorme des de on veiem Montserrat de nou, sembla més a prop però molt lluny encara. Continuem pel Gr-4 fins a la BV-1123 a on perdem el rastre del GR. Agafem un camí que ens indica un simpàtic pagès per a arribar al barri de “El Mas Enric”. Allà un parell de senyores ens indiquen comi poder arribar fins a Sant Cristòfol.

Punt 3 – Km. 9 – 19:40 del dissabte. Arribem a Sant Cristòfol i parem a omplir cantimplores a l’església del poble. Allà hi ha un mapa on guia per arribar fins al GR – 4. El trobem i continuem el camí, aquest cop recte i infinit cap a Montserrat. Trobem un gos i ens acompanya un tram. Comença a fer fred i comencem a pujar muntanya a munt, i comencem a patir per veure a on acamparem.

Punt 4 – Km. 13,5 – 21:00 del dissabte. Arribem a Santa Cecília de Montserrat i sopem allà. Sembla un lloc idoni per passar la nit i acampem. A les 23:30 no es sentia a ningú. A les 7:15 ens aixecàvem i a les 7:50 partíem cap al monestir. Carenem tota la muntanya d’un canto a l’altre entre una boira molt espessa i pujant amunt, amunt. I arribem als 1050 metres. Comencem a baixar per escales en picat i veiem per fi el monestir.

Punt 5 – Km. 17 – 10.10 del diumenge. I allà vam esmorzar i una horeta de pati fins les 11.30. Sortim agafant el GR – 5, baixem per un camí de pedres, gairebé baixant en picat per arribar ràpidament a Monistrol.

Punt 6 – Km. 20– 12.45 del diumenge. A monistrol parem a fer un gelat i agafar forces per anar a buscar el tren. Caminem i caminem per una carretera i mai s’acaba. Entrem per fi a Castellbell i pugem el camí del cementiri que ens porta fins la estació.

Punt 7 – Km. 24 – 14.00 del diumenge. Estació de Castellbell, rebentats.

2 comentaris:

vikito ha dit...

Enhorabona pioners per aquest tipus de sortida! Espero que la jornada hagi estat Guai!
Ens veiem al cAu!
Viktorkap

Anònim ha dit...

Hem van sortir unes butllofes als peus... guapes guapes!!*
Vaig estar amb agujetas uns 3 díes...

Pero si algú em digues de
tornar-hi (i a sobre amb vosaltres, els meus PIOS)...
No m'ho pensava 2 vegades al dir k:

SI!!* =)